Bramac tetőcserép, hódfarkú cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2083 Solymár, Valkó út 8.
  • A megbízható cserép márka

    A kiváló minőség és a Bramac márkanév garantálja, hogy a legjobb cserép kerül házának tetejére. A hullámos és sík formájú cserepek között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet házára. Változatos cserép színekkel pedig igényeihez igazodva tudja megvásárolni a termékeket.

  • Protector és Protector Plus

    5-szörös védelem magasfokú biztonságot nyújt a Bramac cserepek esetében. Megóvja cserepét a szennyeződésektől, a mohásodástól és algásodástól. A rendkívüli környezeti hatások, mint például zivatar, jégeső, nagy hőség, sem árthat a Bramac Protector felületnek. 

FőoldalSzállítási információk
Szállítási információk

A Bramac termékeket, 6 komplett raklap feletti mennyiség rendelése esetén, díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére. Amennyiben a rendelt mennyiség nem éri el a 6 raklapot, úgy a szállítás díja Bruttó 12.700.- Ft. A gyár minden Bramac raklap után Br. 6731 Ft betéti díjat és Br. 3302.- Ft raklapbontási+csomagolási díjat és Br. 1524.- Ft daruzási díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Bramac raklapokat telephelyünkön teljes (Br. 6731 Ft) áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

A feltüntetett árak a 2013.07.01.-vel bevezetett útdíjat tartalmazzák.

Cseréptermékeket lefóliázva és pántolva EUR-raklapon kerülnek szállításra. A kiszállított cseréprakatok csomagolását – amennyiben a cserép nem kerül azonnal felhasználásra – fel kell bontani. Amennyiben a vevő 6 hónapon belül az ép és sértetlen EUR-raklapot telephelyünkre visszaszállítja, és a számlát bemutatja, a raklapot a rajta értékesített áru eladásakor érvényes raklap-visszavásárlási áron visszavásároljuk. Kérjük vegye figyelembe hogy csak annyi és olyan minőségű EUR-raklapot van módunkban visszavenni, ami a Bramac Kft.-től a megrendelőnek kiszállításra került.

A kiszállítás elismerése úgy történik, hogy a vevő – vagy kiszállításnál jelen lévő képviselője – aláírja a szállítólevelet. Ha a közölt szállítási napon a vevő, vagy a képviselője az átvételnél személyesen nem jelenik meg, a szerződés teljesítését a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Ebben az esetben a nem megfelelő helyre történő lerakodásért és a megőrzésért felelősséget nem vállalunk. A töréskárt illetve a le nem szállított termékeket a vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, 8 napon belül írásban bejelenteni. Amennyiben a vevő saját fuvareszközén szállította el a terméket, a teljes töréskár a vevőt terheli.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a házhozszállítás és a telken belüli lerakodás csak teher közforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas szilárd útburkolattal ellátott közlekedési útról megközelíthető helyre történik. Ha az időjárás, vagy más okok (pl: nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb fokú emelkedő stb.) miatt az építkezés helyszíne pótkocsis tehergépjárművel megközelíthetetlen vagy az építési telken – illetőleg a megjelölt teljesítési helyen – a daruval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, akkor a vevő köteles saját költségére más lerakóhelyet biztosítani.

A teljesítés helyre vonatkozó egyedi szállítási feltételek előzetes egyeztetése a vevő kötelezettsége.  Az eladóval előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Vevő saját költségére tartozik beszerezni, és a szállító cég részére eljuttatni a szállítási határidő megtartásához szükséges időben és helyen.

A szállítást megelőző nap 12:00 órájáig értesíteni kell szállító céget a megváltozott szállítási címről vagy kérni kell a szállítás átütemezését írásban. (faxon, e-mailben) Az építkezés vagy szállítási cím pontatlan megjelölése vagy a behajtó út használhatatlansága, az úthasználati díj vagy súlykorlátozások miatt felmerülő többlet költség a vevőt terheli. Amennyiben a megadott szállítási cím pótkocsis járműszerelvény közlekedésére, illetve a lerakodásra alkalmatlan, és emiatt a teljesítés meghiúsul, az ismételt kiszállítás költsége a vevőt terheli.