Bramac tetőcserép, hódfarkú cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője: Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
  • A megbízható cserép márka

    A kiváló minőség és a Bramac márkanév garantálja, hogy a legjobb cserép kerül házának tetejére. A hullámos és sík formájú cserepek között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet házára. Változatos cserép színekkel pedig igényeihez igazodva tudja megvásárolni a termékeket.

  • Protector és Protector Plus

    5-szörös védelem magasfokú biztonságot nyújt a Bramac cserepek esetében. Megóvja cserepét a szennyeződésektől, a mohásodástól és algásodástól. A rendkívüli környezeti hatások, mint például zivatar, jégeső, nagy hőség, sem árthat a Bramac Protector felületnek. 

FőoldalGarancia, visszavétel
Garancia
Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét arra, hogy a garancialevél a megrendelés teljesítésekor, a számlával együtt kerül átadásra a teljesítés helyszínén a vevőnek. Amennyiben külső oknál fogva nem történik meg, kérjük azonnal jelezze irodánknak, hogy pótolni tudjuk a hiányosságot.


A Bramac a termékeire 30 év Új-Érték garanciát biztosít az építkezők részére.  Az alapnyagok pontos kiválasztásától, gyártáson át a csomagolásig és még számos ellenörzési pont biztosítja a Bramac tetőcserepek elismert, kíváló minőségét. A termékekre egyedülálló 30 év Új-Érték garancia mellett, további 30 év kiegészítő fagyállósági garanciát nyújt. A Bramac Kft. termékei az EU Építőipari gyártására vonatkozó előírásoknak (89/106/EWG) ill. MSZ EN 490:2005 szabvány előírasainak megfelel.

Mindezzel egyidejűleg kiegészítő Fagyállósági garancát biztosít a tetőcserepekre, amennyiben megfelelnek a megadott feltételeknek. A Bramac a Fém és műanyag rendszertartozépkaira 10 év termékfelelősséget vállal 85/375 sz. Európai Gazdasági Közösség direktívája szerint. A Bramac vállalja, hogy Fém és műanyag renszertartozék hibája esetén az abbó eredő károkat megtéríti.